AthenShibari

AthenShibari Night ~Holding you Tight~

With Goldie Sunshine (IL)
Είδος: In Person

2022: 2 Οκτωβρίου, ώρες: 21:00



ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι του shibari,
η ομάδα της AthenShibari σας προσκαλεί την Κυριακή 02 Οκτωβρίου, στο Faust Bar-Teater-Arts, σε μια ακόμα μαγική βραδιά που θα σας ταξιδέψει στο ερωτικό ιαπωνικό δέσιμο.
Την βραδιά θα ανοίξουν οι εγχώριοι καλλιτέχνες Eugene Rach & NyuChan, γνωστά πλαίον πρόσωπα σε όλους μας, για την μοναδική σκηνική τους παρουσία. Η παράστασή τους θα έχει στοιχεία πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, που μας υπόσχονται ότι θα μας καθηλώσουν και θα μας κόψουν την ανάσα! Απολαύστε τους για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή!
Στην συνέχεια θα έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας μια μοναδική καλλιτέχνιδα στον χώρο του εναλλακτικού ερωτισμού. Η Goldie Sunshine από το Ισραήλ, είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, που ξέρει να παίζει με όποιο άτομο συσχετιστεί μαζί της ποικιλοτρόπως. Μαζί της η αγαπημένη μας Psychopsis, ένα μοντέλο από τα πιο ενεργά στην εγχώρια σκηνή, με μεγάλο πάθος για κάθε έκφραση των σχοινιών. Η παράστασή τους θα περιέχει έντονα στοιχεία κυριαρχείας και υποταγής!
Στο τέλος της βραδιάς, η ομάδα της AthenShibari ετοιμάζει κάποιες ακόμα εκπλήξεις για εσάς!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η εισφορά της εκδήλωσης ανέρχεται στα 10 ευρώ, χωρίς ποτό.
Για κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ:
https://www.athenshibari.gr/eshop/index.php?route=product/product&path=64&product_id=100
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια των performance. Θα υπάρχουν επαγγελματίες στον χώρο που θα καλύψουν την εκδήλωση.
Faust – Bar-Theatre-Arts: Καλαμιώτου 11, Αθήνα 105 60


Σελίδα εκδήλωσης στο Facebook


Go to top of page